|
Ось,вона творчість!
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 15.07.2014 в 20:59
|
|
своїх не пишу тому займаюсь копіюванням)))
Сонце ходить до нас не в гості — Сонце з нами живе! В.Симоненко
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 15.07.2014 в 22:41
|
|
а там десь на початку теми був вірш то не твій?
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 15.07.2014 в 23:43
|
|
abonent_82, якийсь дрібний віршик в порівнянні з колодязем(мені теж слово сподобалось) творчості Юри, абонента і Іри..хіба можна зрівнювати)
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 15.07.2014 в 23:52
|
|
а той який я тебе попрошу мені вислати, з записничка, він інший, недрібненький
дуже прошу, вишли його будь ласка, не зараз, навіть не претендую,
хочу пам ятати що сон не був сном
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 16.07.2014 в 11:23
|
|
ще не прочитала, а тільки кинулось в очі, що викладений вірш о 3.58....!!! це така відпустка до 4-ї сидячи в інтернеті??
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 16.07.2014 в 11:45
|
|
якщо це найбільше, що Вам впало до ока, то я просто розводю руками, нема слів
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 16.07.2014 в 11:49
|
|
abonent_82, це не єдине, і якщо уважно прочитати моє попереднє повідомлення то там написано "ще не прочитала, а тільки кинулось в очі" ..але Ви шановний поспішаєте і розводите руки, що ж тоді коментару по віршу не буде
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 16.07.2014 в 11:50
|
|
як хочеш, хоч я чекав від тебе цього найбільше
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 16.07.2014 в 18:24
|
|
abonent_82,
Ви плачете? У вас, напевне, горе, І ваші сльози варті співчуття, Та хай ніколи смуток не поборе Нестримної любові до життя.
І хай чужа усмішка в ту хвилину, Кому сьогодні щастя розцвіло, Не здасться вам тупим ударом в спину І не пробудить в серці зло.
В.Симоненко
|
|
|
|
|
aleksija Оффлайн · 16.07.2014 в 22:28
|
|
Абоненте ,чому такі сумні вірші -думи наче щось хочеш сказати та не можеш?
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 17.07.2014 в 00:02
|
|
Хтось, дякую гарний вірш aleksija, такі вони родяться, сумні, а що я не можу сказати?
|
|
|
|
|
|
aleksija Оффлайн · 17.07.2014 в 00:18
|
|
Ну ,значить сумний вірш ,на нічого просто ж є таке ,що у віршах ,певна вкладена ,переживання .
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 17.07.2014 в 00:26
|
|
я подумки спілкувався з людиною, яка знаходиться далеко, яка сповідує Бога в своєму житті, відносини з якою, дуже мінливі, і яка дуже мені близька, завдяки їй знову почали писатись вірші,
|
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 17.07.2014 в 00:29
|
|
Цитата abonent_82 (  ) Але повертайся.... Я буду чекати, Як чекає сліпий прозріння, Як безногий марить Віденським вальсом, А хворий смертельно В гарячці - про ліки. Я что-то не понял в одной теме ты пишешь, что стихи не идут, а тут выдаёшь такое замечательное стихотворение. Браво!!!
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 17.07.2014 в 00:39
|
|
правильно писав-писав, а тепер не пишеться, вчора наприклад спасибі,Юра
|
|
|
|
|
|
aleksija Оффлайн · 17.07.2014 в 00:40
|
|
Ааа ,тепер зрозуміло
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 17.07.2014 в 00:45
|
|
я захоплююсь людьми які можуть поетично писати про прості речі, відгукуватись, мені потрібен градус, і тоді йде, а от тепер відчуваю що він падає, від цього складно,
|
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 17.07.2014 в 00:52
|
|
Цитата abonent_82 (  ) тепер не пишеться, вчора наприклад а ты хочешь, чтобы из тебя поэзия текла как из рога изобилия? тут бывает пишешь - пишешь, а на следующий день понимаешь, что это никуда не годится и стыдно будет такое показывать. А потом вообще не пишется, но это же не значит, что не пишется вообще. Так что ты давай пиши когда можится. Я рассчитываю, что на моём творческом вечере ты прочтёшь что-то своё
|
|
|
|
|
aleksija Оффлайн · 17.07.2014 в 01:19
|
|
Погоджуюсь з Юрою сама недавно надумала старі вірші з зошиту в комп надрукувати почитавши - забракувала . І також буває пишу ,пишу ,а потім довго нічого немає
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 17.07.2014 в 02:27
|
|
дякую, Друзі, я розумію, поки посудинка наповниться, але так хочеться щоб лилось само і весь час, моя пауза надто довга, років два, а до того ще років п'ять, це нестерпно я боюсь, що замовкну надовго
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 18.07.2014 в 00:04
|
|
Останній
А я іду! Чому не хочеш мене зрозуміти? Іду в житті, роблю я кроки свої А ти? Ти тягнеш мене в свої думки Чому? Ти не можеш мене зрозуміти, ти хочеш так жити? Я ні!
А я іду! Кажу ти друг. А ти?Кидаєш образи... Що ще хочеш.. Не можеш прийняти? Прости, але я не дам себе втягнути туди
Не можеш прийняти? Але є ти Є я і більш нічого сказати Не дам себе руйнувати, не дам себе топтати
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 18.07.2014 в 00:34
|
|
дуже зворушливо, дуже боляче, і ще друзі можуть кидати образи перехожі -ні
|
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 25.07.2014 в 06:59
|
|
Послушаешь великих и хочется гореть, Слова их словно блики, и попранная смерть, Живут они сияя и в прозе, и стихах, Меня переполняют волнение и страх. Боюсь быть недостойным, наследия цены, Ведь если ты прочтённый то будут и следы, Стоишь в тени великих, тихонько помолись, Восторженные крики и где-то: «браво, бис!». Быть маком в их букете, краснеть и понимать, Они в авторитете, а мне ещё пахать. Назвался я поэтом, я к ним, в ученики, Нелёгкий путь при этом, они материки. Огромны словно суша, возвысившие слог, Они умеют душу свернуть в бараний рог, Я в море жизни этой, построю островок, Надеюсь, что поэты, придут на огонёк.
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 25.07.2014 в 11:30
|
|
це точно Юра, вони дивляться на тебе з віршів, живі, і ти також будеш жити, багато років потому гарно це все, хоч і трагічно, відчувається звертання до вічності
|
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 28.07.2014 в 16:52
|
|
Юра, мені сподобався вірш, шкода що інші мовчать, він заслуговує на більшу увагу ніж мій скромний коментар, і Лєночці сподобався, так тримати
|
|
|
|