|
Ось,вона творчість!
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 05.03.2014 в 20:48
|
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 06.03.2014 в 01:20
|
|
Юр, дуже влучно сказано))
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 06.03.2014 в 01:24
|
|
із плетива втіх насолод і приманок свою лише нитку протягнеш по дну і всіх на прощання цілуєш коханок бо знаєш що маєш кохану одну
© Іздрик
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 06.03.2014 в 02:36
|
|
Цитата gerlok (  ) із плетива втіх насолод і приманок свою лише нитку протягнеш по дну і всіх на прощання цілуєш коханок бо знаєш що маєш кохану одну © Іздрик Сюзі, гарних поетів читаєш!!!
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 13.03.2014 в 13:42
|
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 11.04.2014 в 11:59
|
|
Ранок
Ніч безсонна, довга й монотонна, ще й тягуча, ніби тишина. Місяць сів, мов кіт, на підвіконня: темряву, як мишу, умина
В.Симоненко
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 20.04.2014 в 08:07
|
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 07.05.2014 в 11:24
|
|
Я егоїстка? Мабуть, ви праві. І я, бувало, думала про себе. Тримає час гріхи мої нові, Коли старі ще відмолити треба. Я Лицемірка? Що ж, можливо, й так. Життя навчило маски одягати. Щоб викупити спокій на п'ятак Доводилося інколи брехати. Я надто горда? Вперта, як віслюк? Якщо і ,так, не вам мене судити. Я від повчань втомилась і наук, А ідеально не навчилась жити. Бездушна я? Жорстока і черства? Ну що іще там? Це усі провини? Я визнаю, були й мої слова Бездушними, жорстокими, черствими. Були й дороги інколи криві. Бувало, й зло лишалося за мною. Я егоїстка? Мабуть, ви праві... Та я й не прикидалася святою. Як бачиш, я — не подарунок долі. Терпи таку, або втікай щодуху, Поки ще ми не з'їли пуда солі І світ не встиг замкнутися наглухо. ... Свавільна, гостра, не терплю розлуки. Я, мабуть, від природи трохи з перцем. Дивися сам, до кого тягнеш руки, Щоб потім не хапатися за серце. У нас з тобою дуже різні мови. Чи можна їх в єдину об'єднати? Повір мені, повір мені на слово: Тобі не вдасться бурю покохати!© Ліна Костенко
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 07.05.2014 в 21:46
|
|
Да уж, Лина Костенко вне конкуренции!!!
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 08.05.2014 в 11:12
|
|
Цитата prokop (  ) Да уж, Лина Костенко вне конкуренции!!! Тут не в ній справа, багато в чому побачила себе
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 11.05.2014 в 01:18
|
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 11.05.2014 в 22:05
|
|
не знала, що це слова Ступки
|
|
|
|
|
aleksija Оффлайн · 11.05.2014 в 23:38
|
|
Пробачте ,що рідко тут є . Похвалитись чимось новим не можу ,бо нема . Сюзі ,багато у чому можна знайти,відчути себе ,але чи почують та відчують те інші ось питання ?
Гарні ,вірші Юра ,молодець і за вірші інших дякую теж цікаво було прочитати .
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 11.05.2014 в 23:46
|
|
Цитата aleksija (  ) ,але чи почують та відчують те інші ось питання ? а чи варто?
|
|
|
|
|
aleksija Оффлайн · 11.05.2014 в 23:55
|
|
Не знаю ,але тут ,напевно , справа довіри ,або ні
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 16.05.2014 в 22:25
|
|
ти не можеш приховати кохання, навіть якщо- від всіх то навряд від себе, а якщо від себе то не факт що хтось не помітить хитрим оком тремтіння серця, чи можеш, о мудра стариця ?
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 17.05.2014 в 21:25
|
|
Цитата abonent_82 (  ) ти не можеш приховати кохання, навіть якщо- від всіх то навряд від себе, а якщо від себе то не факт що хтось не помітить хитрим оком тремтіння серця, чи можеш, о мудра стариця ?
якщо це ви абонент82 до мене звертаєтесь, то у моєму випадку,я б сказала не можна приховати закоханість
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 17.05.2014 в 23:48
|
|
точно
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 20.05.2014 в 21:30
|
|
Цитата prokop (  ) Огонь и вода я тільки побачила яка гарна картинка до твору)))
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 20.05.2014 в 22:46
|
|
Люблю, хіба, інакше скажеш Люблю заморене дівча. Ти часто від образи плачеш Моя любов, як ніж тверда Носитиму, всякчас до скону, Ось тут під серцем Маю сховок, Кораблик маю паперовий: з тобою вимолену долю.
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 20.05.2014 в 23:28
|
|
Цитата abonent_82 (  ) Моя любов, як ніж твердаНоситиму, всякчас до скону гарно, цікаві і чіпляючі я б сказала
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 25.05.2014 в 01:24
|
|
Море – это вечный блюз
Море - это сотни муз, Море - это вечный блюз, Море - тайна на всегда, Как же я люблю тебя! Море - ветер в парусах, Море - с солью на губах, Море -звёзды на воде, Как же хочется к тебе, Море и дельфинов пляс, Море - про медуз рассказ, Море - чайки над волной, Всё подарено судьбой. Море - я не надышусь, Море -радость ты и грусть, Море - это вечный блюз, Всё равно к тебе вернусь! © ЮрийПрокопенко.
Брось монету
Разбросав себя по свету, Море в страже берегов, Если хочешь,брось монету, И сюда вернёшься вновь. Вспомнишь нежность на закате, Я в сомбреро так смешон, Ты объелась сладкой ваты, В ночь купались голышом. Море сладко обнимало, Нас качало в пеленах, Дня и ночи было мало, Время - как песок в руках. Не грусти в ночи вздыхая, Счастье было и пускай, Я назвал тебя: родная, Ты меня назвала: май. Вот и маюсь я по свету, У судьбы нет берегов, Снова брошу я монету, В море, счастье и в любовь! © ЮрийПрокопенко.
|
|
|
|
|
abonent_82 Оффлайн · 25.05.2014 в 11:52
|
|
Дуже романтично, для шлягера саме то
|
|
|
|
|
|
Cюзi Оффлайн · 26.05.2014 в 23:15
|
|
Не люблю море....а от повноводна ріка...ууххх саме то!
|
|
|
|
|
prokop Оффлайн · 28.05.2014 в 21:26
|
|
Моё семечко
|
|
|